Tapahtumas o päätähtenä semmone kauniimman puole edustaja, nuaremma väe suosikki, joka auttaa suaki olee su oma elämäs bosswoman eli Laurrenna (Laura Mäntynen).

Suorittamisesta ja uupumuksesta selvinnyt @laurrenna pitää Kui Pori Voi? etäfestareilla luennon sekä intensiivisen wörksopin työhyvinvointiin liittyen.

Laurrenna on hallintotieteiden maisteri, NLP-Master opiskelija ja vuoden 2014 fitnessmalli.⁣ Laura on yrittäjyysvalmentaja, yrittäjä ja ihmisen mielen ja elämän suurien kysymyksien pohdiskelija, joka kirjoittaa ja tekee vlogeja/podcasteja aiheista, joita kouluissa meille ei minun aikana vielä opetettu. Kuka opettaa meille kuinka rakastaa, pitää huolta itsestään, huolehtia taloudestaan, kehostaan, kohtaamaan kuoleman, kärsimyksen , käsittelemään häpeää ja surua? ⁣

Miten löytää oma potentiaali ja löytää oma unelmien ura? Miten riisuutua kaikista niistä maskeista, joita me luulimme, että meidän pitäisi pitää yllämme, jotta voisimme lopulta vihdoin tulla siksi miksikä meidän alunperin luotiinkin.

Kuvan on ottanut: Lili Nissilä

Laurrennaa voit seurata YouTubesta, somesta @laurrenna sekä www.laurrenna.fi

Tommy Hellsten opettaa “saat sen mistä luovut”. Olemme joutuneet etätafestivaalien johdosta pienentämään ohjelmasisältöä sekä karsimaan kuluja, joten valitettavasti Tommyn puheenvuoro on tämän vuoden Kui Pori Voi? festareilta peruttu. Tommyyn pääset kuitenkin tutustumaan tässä hetkessä parhaiten hänen kirjoittaman kirjallisuuden kautta sekä YouTubesta että nettisivuilta www.tommyhellsten.com