Laitapa kalenteriis päivämäärä su 20.9.2020. Sillo startataa hyvinvointiviikko. Me ei olla ny vallitseva tilantee vuoks Isomäki-Areenal vaa lähempänä ku voit kuvitella, eli sun omal kotisohval, mökil tai työpaikal. Mis ny ikin tykkäätkää Feispuukkii selat!

Tämän hetkisen tilanteen vuoksi olemme tehneet ison päätöksen, että tänä vuonna fyysistä tapahtumaa ei valitettavasti ole. Tästä huolimatta olemme kuitenkin järjestämässä koko viikon kestävät hyvinvointiteemaiset ETÄFESTARIT❤️

Festarit alkavat sunnuntaina 20.9. ja jatkuvat viikolla 39, jolloin tulemme jakamaan kanssanne hyvinvointifestari-tunnelmaa koteihinne etäyhteyden välityksellä! Päivien aikana luvassa on ajatuksia, kokemuksia ja käytäntöä terveydestä ja työhyvinvoinnista. Aikataulu täsmentyy pikapuolin.

Parasta hyvinvointiviikossa on, että voit kuunnella/katsoa materiaaleitamme oman aikataulusi mukaisesti. Lipun hinta etäfestareille on 15€. Lipun ostajalla tulee olla Facebook-tunnukset, sillä etäfestarit toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä. Lipun ostajalle lähetämme tapahtumaan liittymislinkin sähköpostitse.

Materiaalit säilyvät Facebook-alustalla festariviikon ainakin neljä viikkoa, joten mukaan voi hypätä myös itselle parempana ajankohtana!

Lämpimästi tervetuloa voimaan hyvin kanssamme etänä!

Terveisin
Kui Pori Voi-tiimi

Kuva: Maija Anttonen